Modern & duurzaam verantwoord

Verblijf in één van onze prachtige kamers

Villa La Vida
NM2A0998
NM2A0958

Deluxe Tweepersoonskamer

20m²
1 kingsize bed
Onze ruime Flamingo kamer met balkon is een comfortabele tweepersoonskamer. Kom lekker uitrusten in deze fijne kamer, gelegen aan de achterzijde van ons huis. Uitgerust met een king size bed(180×200) en een fijne zithoek waar iedere ochtend ons ontbijt wordt geserveerd. Koffie en thee zijn aanwezig op de kamer, een koelkast voor algemeen gebruik staat op de gang. De badkamer met douche, wasbak en toilet is voor eigen gebruik. Handdoeken en een föhn zijn aanwezig. In deze kamer is een tv aanwezig.
Villa La Vida
Villa La Vida
Villa La Vida

Standaard Tweepersoonskamer

15m²
1 kingsize bed
Onze Flora kamer met het prachtige bloemenbehang is gelegen op de 1e etage aan de voorzijde. Deze comfortabele tweepersoonskamer heeft een groot bed (180×200) met hele fijne matrassen. De badkamer is voor eigen gebruik met een douche, een toilet De wastafel is op de kamer. Handdoeken en föhn zijn aanwezig. Op de gang staat een koelkast voor algemeen gebruik. Op de tafel staat een Nespresso en waterkoker voor een heerlijk kopje koffie of thee.
Villa La Vida
Villa La Vida
Villa La Vida

Kleine Tweepersoonskamer

8m²
2-persoonsbed
Onze Palma kamer is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van ons huis. De kamer is niet groot maar je voelt je gelijk thuis in deze fijne kamer. Deze kleine 2-persoonskamer is gelegen op de 1e verdieping, heeft een 2-persoonsbed, badkamer met douche en toilet. In de kamer is een wastafel met 3 ruime lades voor al je spullen. Er is geen kledingkast aanwezig. In de kamer is een zithoek, er is een tv aanwezig en er staat een Nespresso-apparaat en waterkoker voor een heerlijk kopje koffie of thee. Op de gang staat een koelkast voor algemeen gebruik.
1persoons-kamer-egmond-01
1persoons-kamer-egmond-02
Villa La Vida

Eenpersoonskamer begane grond

6m²
1-persoonsbed
Onze Oase kamer. Klein maar fijn! Voel de rust als je deze kamer binnenstapt. Geen tv maar wel een prachtig schilderij aan de muur! Deze sfeervol ingerichte kamer bevind zich op de begane grond, naast de entree. In de kamer bevind zich de badkamer met douche, toilet en wastafel. Handdoeken en een föhn zijn aanwezig. Maak voor jezelf een lekker kopje koffie of een kopje thee, er is een waterkoker en Nespresso apparaat op de kamer. Op de 1e verdieping is een koelkast voor algemeen gebruik.